QUI SOM I QUÈ FEM

cuina amb valors

Som un equip de gent que creu que el rigor, la professionalitat i la transparència són els pilars sobre els quals descansa un bon servei, aquell que no només es centra en l’objectiu final, sinó en el procés per aconseguir-lo.

 

Partint d’aquest principi volem que els nens i nenes siguin protagonistes d’un viatge apassionant, durant el qual aprendran amb nosaltres les bondats del bon menjar, els valors del comerç de proximitat, els aliments ecològics i de temporada i els processos culinaris més saludables i respectuosos amb les propietats dels aliments.

 

No volem limitar el nostre rol a satisfer una necessitat bàsica sinó que pretenem que el menjar sigui el procés vehicular cap a l’auto-coneixement i el creixement personal.

cuina-valors

SERVEI, PRODUCTE, EQUIP

Els tres pilars de Menjadors Educatius. Vocació de servei, amor

pel producte i el millor equip de professionals

 • 01 PLANIFICACIÓ

  Seure i treballar conjuntament per configurar un servei a mida. Cada centre té les seves particularitats i en som plenament conscients.

 • 02 PROVEÏDORS

  Productes ecològics i de proximitat. La matèria primera és indispensable per assolir el nivell d'excel·lència que ens exigim.

 • 03 ELABORACIÓ

  Formem els nostres cuiners i cuineres perque sentin passió per la cuina, buscant el millor resultat sota els estàndards de qualitat més exigents.

 • 04 SERVEI

  Els nostres educadors i educadores de menjador, tenen com a finalitat convertir l'experiència de cada dinar en un esglaó més del procés educatiu dels més joves.

 • 05 CONTROL

  De cada servei, de cada plat, de cada proveïdor. La implantació del nostre sistema de qualitat total garanteix el resultat òptim de cada fase del procés