Els nostres principis

Un breu resum dels principis de Valors, Menjadors Educatius

 • Vocació de Servei

  Vocació de Servei

  Des dels cuiners, fins al personal d’oficina, passant pels nostres monitors i coordinadors, orientem els nostres esforços a estar aprop del nostre client, el centre educatiu. Implantem els nostres propis controls de qualitat, però a més programem reunions mensuals de seguiment amb el centre.

  VEURE MÉS
 • Producte Ecològic i de Proximitat

  Producte Ecològic i de Proximitat

  En tots els nostres menús incorporem producte ecològic i de proximitat, introduint sempre producte fresc de temporada. A més vetllem per instaurar el nostre propi control de qualitat als nostres proveïdors.

  VEURE MÉS
 • Professionals Implicats

  Professionals Implicats

  L’autèntic valor afegit son les persones que formen part del nostre equip. No només el personal de cuina sinó l’equip d’educadors, animadors i coordinadors encarregats de que l’escola pugui comptar amb un grup de confiança que cobreix totes i cadascuna de les fases del servei. Aquesta és, sens dubte, la nostra principal raó de ser: oferir un servei proper i de qualitat.

  VEURE MÉS
 • PROPOSEM MENÚ DE NIT

  PROPOSEM MENÚ DE NIT

  Una dieta equilibrada es nudreix de tots els àpats del dia. És per això que a Valors ME no només donem de menjar als petits de la família, sinó que a més proposem un esmorzar, berenar i sopar que es complementin bé amb l'àpat principal des d’un punt de vista nutricional i calòric.

  VEURE MÉS
 • RESPONSABILITAT SOCIAL

  RESPONSABILITAT SOCIAL

  La Responsabilitat Social dins l’Empresa ha estat des dels origens un dels pilars de Valors ME. Vam plantejar l’aprofitament de les restes de menjar com un dels reptes claus de la nostra tasca. Quants quilos de menjar es llencen a Catalunya cada dia, existint famílies necessitades d’aliments?

  VEURE MÉS
 • QUALITAT TOTAL

  QUALITAT TOTAL

  Valors ME té la voluntat de traslladar els sistemes de gestió més exitosos en altres àmbits a un sector tradicional com son els menjadors escolars. És per això que el nostre equip aplica les tècniques més innovadores per tal de garantir als nostres “clients” una experiència única.

  VEURE MÉS

 “Innovant al menjador de cada centre educatiu”