Benvinguts a Menjadors Educatius

benvinguts

26 Oct Benvinguts a Menjadors Educatius

El projecte de “Menjadors Educatius” neix d’una voluntat compartida per part de tot l’equip promotor d’oferir a les escoles un servei de confiança, que assumeixi amb professionalitat un element essencial del procés educatiu com és la nutrició dels més petits.

Sempre hem cregut que el rigor, la professionalitat i la transparència son els pilars sobre els quals descansa un bon servei, aquell que no només es centra en l’objectiu final, sinó en el procés per aconseguir-lo.

Aquest viatge volem que porti als nens i nenes a ser protagonistes d’un viatge apassionant, durant el qual aprendran amb nosaltres les bondats del bon menjar, els valors del comerç de proximitat, els aliments ecològics i de temporada i els processos culinaris més saludables i respectuosos amb les propietats dels aliments. No volem limitar el nostre rol a satisfer una necessitat bàsica sinó que pretenem que el menjar sigui el procés vehicular cap a l’autoconeixement i el creixement personal.

Pensem que un bon servei de menjador ha de cobrir tota la cadena de valor des del subministrament i l’elaboració fins l’execució o formació en aspectes nutricionals. És per això que ens impliquem en cada fase del procés, des del treball amb proveïdors, fins la selecció dels millors productes, cuiners i cuineres que assegurin una dieta sana i equilibrada o el treball d’un equip de monitors amb vocació de ser part del procés educatiu.

Creiem fermament que la passió per la feina és una de les claus cap a l’èxit i és per això que treballarem amb rigor, honestedat i vocació de servei per tal que les escoles ens facin confiança en una de les activitats diàries que definiran els hàbits a taula de les futures generacions.

“Algunes persones somnien en fer grans coses, mentre que altres estan despertes, i les fan”